Részletek
MI A WPC?
A tejsavófehérje-koncentrátum a tejtermék alkotórésze, amelyet mikroszűrés vagy ultraszűrés során
nyernek. A WPC-t más fehérjékkel szemben (különösen a növényi, de a kazein, a hús vagy akár a tojás)
a rendkívül magas tápérték adja az exogén aminosavak nagy részét (EAA), különösen az elágazó alifás
oldalláncokkal (azaz az úgynevezett BCAA-val) rendelkező aminosavakat. . Az exogén aminosavak aránya
határozza meg egy adott fehérje hatását a növekedési folyamatokra, a leucin - az egyik olyan BCAA,
amely stimulálja az anabolikus enzimeket az izomsejtekben - kulcsszerepet játszik.
MI A WPI?
A tejsavófehérje-izolátum hasonló a savófehérje-koncentrátumhoz. Jellemzően a MIP-et alacsony
hőmérsékleten működő mikrokristályos áramlásnak (CFM) nevezett technológiai folyamatban nyerik.
Ez a módszer nem denaturálja az aktív biokomponenseket, bár léteznek olyan izolátumok is, amelyek
a piacon ioncserélő és magas hőmérsékletű módszerekkel állnak rendelkezésre. Ez utóbbi, néhány
hátrány ellenére is, fontos előnnyel rendelkezik - rendkívül magas fehérjetartalommal és szinte nulla
szénhidrát- és zsírtartalommal jellemezhető.
MIÉRT ULTRA WHEY?
ALLNUTRITION ULTRA WHEY egy magas fehérjetartalmú tápanyag, amely savófehérje-koncentrátumot és
tejsavófehérje-izolátumot tartalmaz. Jellemzőjük a gyors felszívódás, az elágazó láncú aminosavak
magas szintje és a magas biológiai érték (BV 159, BV 104). A fehérje segít az izomtömeg fenntartásában
és hozzájárul a növekedéshez.
KIVÁLÓ EMÉSZTHETŐSÉG
KIVÁLÓ ÍZ ÉS OLDHATÓSÁG
NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEKET!
KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ KONCENTRÁTUM ÉS IZOLÁTUM KOMBINÁCIÓJA
TÁMOGATJA A JÓ MINŐSÉGŰ IZOMTÖMEGET
Miért van szükség egészséges ULTRA WHEY fehérjére?
A fehérjék szerves vegyületek, amelyek szénből, oxigénből, hidrogénből, nitrogénből és kénből állnak.
Az aminosavakból a szervezetnek megfelelően kell működnie. Az aminosavak két csoportra oszthatók: azok,
amelyeket testünk egyedül termel (endogén) és azokat, amelyeket élelmiszerrel (exogén) kell biztosítani.
A második csoportba tartoznak: leucin, izoleucin, valin, lizin, metionin, treonin, fenilalanin és
triptofán.
A fehérje funkciói testünkön:
A fehérjék testünkben minden sejtet képeznek, beleértve az izomszövetet, a bőrt és a belső szerveket.
A testünk súlyának 20% -a fehérje, beleértve az izomrendszert is. Érdemes megjegyezni, hogy a fehérjék
az új szövetek építőkövei, valamint a régi kiegészítő anyagok. Ezenkívül az élelmiszerekben biztosított
aminosavak energiaforrást jelentenek. Konvertálás: 1 gramm fehérje 4 kcal energiát hoz létre.
Ezen túlmenően a fehérje a szervezet összes szervének alapvető építőköve, ez az enzimek, hormonok és
antitestek része. A fehérjék részt vesznek az anyagcserében és biztosítják a test megfelelő működését.
Hála nekik, hogy lehetséges az emberi növekedés és fejlődés, valamint a kár regenerálása. A fehérjéket
aminosavak alkotják. Az egészséges táplálkozásnak olyan sokrétűnek kell lennie, hogy a legfontosabb
aminosavak a szervezetbe kerüljenek. Csak ekkor teljes mértékben realizálódik a fehérjék szerepe
a szervezetben. A tejsavófehérje fehérje hasznos lesz.
Az Allnutrition ULTRA WHEY használatának előnyei!
Táplálkozás ULTRA WHEY, kiegészítve étrendünket a fehérjével, és támogatja az edzés utáni regenerálódást,
és kiegészíti étrendünket az alapvető vitaminokkal és ásványi anyagokkal, továbbá stimulálja az inzulin
termelését. Ezért folyamatban vannak tanulmányok a II. Típusú diabéteszben szenvedő emberek savófehérje-
kiegészítéséről, valamint gyulladáscsökkentő hatásukról. Érdemes megemlíteni az izomszövet minőségének
javulását is. Az ULTRA WHEY edzés után részt vesz az izomrostok regenerációjában, ami lehetővé teszi
a tartósság növelését és a képzés hosszabbítását.